Bij bezoek aan scholen horen wij vaak de volgende behoeftes:
- een relevant aanbod van boeken die passen bij het leesniveau en de belevingswereld van leerlingen, en
- boeken die stevig zijn en niet zomaar stuk gaan.

Heeft u ook behoefte aan een passend aanbod van boeken die ook nog eens stevig zijn? Wij helpen u graag verder.

Waarom zou u kiezen voor NBD Biblion?

1. De kwaliteit van een bibliotheekboek

Sinds jaar en dag verwerken wij boeken in onze eigen binderij, om deze geschikt te maken voor bibliotheken. We beheersen de kunst van het stevig inbinden, bibliotheekboeken moeten immers tegen een stootje kunnen. Boeken voor op school krijgen dezelfde behandeling: een extra stevige omslag en speciaal klaargemaakt voor een intensief gebruik door leerlingen. Hier zijn we trots op, daarom krijgt u bij aankoop één jaar garantie op het bindwerk.

2. Jarenlange ervaring in het maken van selecties

Onze onderwijsredacteuren blijven altijd bij de les. Door de ruime ervaring en expertise weten zij goed wat er speelt binnen het onderwijs. De selectie, advieslijsten en thema's worden zorgvuldig samengesteld om de keuze in het aanbod van boeken voor u makkelijk te maken.

3. Een breed aanbod

Bij ons heeft u keuze uit ruim 15.000 verschillende titels. De kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt is dus groot. Keuzestress? De slimme filters in de webshop, zoals ‘onderwijsniveau’ en ‘onderwerp’ maken het u iets gemakkelijker. Ook vindt u bij elk boek een advies over leeftijd en leesniveau. Handig als u voor bepaalde leerlingen of leesbegeleiding geschikte boeken zoekt. Blijf op de hoogte van het actuele aanbod en meld u aan voor de nieuwsbrief.

4. Professionele recensies

Alle boeken die wij aanbieden worden voorzien van een onafhankelijke recensie, opgesteld door een professionele recensent. Funfact: partijen als bol.com maken ook gebruik van onze recensies.

5. Scherpe prijs, gratis verzending en binnen een week in huis

Omdat u onderdeel bent van een onderwijsinstelling, mogen wij u 5% korting op de winkelprijs van boeken geven. Bestellingen heeft u binnen een week in huis (tenzij anders vermeld) en over verzendkosten doen wij niet moeilijk; die nemen wij voor onze rekening.



Aan de slag met boekenopschool.nl

Om gebruik te maken van boekenopschool.nl dient u zich te registreren. U ontvangt van ons inloggegevens, waarna u direct een bestelling kan plaatsen.

Meer weten over de specifieke mogelijkheden voor uw schoolbibliotheek of mediatheek? Neem contact op met een van onze accountmanagers, zij helpen u graag verder.

Caroline van Alphen
079 344 01 88
Caroline.van.Alphen@nbdbiblion.nl

Judith Kleefman:
079 344 03 02
Judith.Kleefman@nbdbiblion.nl



Stuur mij per mail een bevestiging op het volgende adres:

de Bibliotheek op school

Boekenopschool.nl werkt nauw samen met de Bibliotheek op school. Dit is een landelijke strategische aanpak voor structurele samenwerking tussen bibliotheken en onderwijs. Lees verder

Eenvoudig boeken selecteren

Op Boekenopschool.nl kunt u geschikte boeken vinden voor allerlei onderwijsniveaus.  Als uitgangspunt adviseren wij het zoeken op  onderwijsniveau, variërend van de onderbouw van het basisonderwijs tot en met de bovenbouw van havo en vwo. Lees verder

boekenopschool

Bestellen

Om te kunnen bestellen op Boekenopschool.nl heeft u een AIDA-account nodig. AIDA is het bestelsysteem van NBD Biblion. Lees verder

boekenopschool

Uitleg begrippen, filters en zoekmogelijkheden

Heeft u vragen over bepaalde terminologie op Boekenopschool? Bekijk de uitlegpagina

boekenopschool