NBD Biblion heeft jarenlang ervaring met het selecteren van boeken voor bibliotheken, mediatheken en scholen. Door de ruime ervaring en expertise weten de onderwijsredacteuren van NBD Biblion goed wat er speelt binnen het onderwijs. De selectie, advieslijsten en thema's worden zorgvuldig samengesteld om de keuze in het aanbod van boeken voor u makkelijk te maken.

Deze boeken voor op school gaan langer mee. Alle boeken zijn voorzien van een extra stevige omslag en speciaal klaargemaakt voor een intensief gebruik door leerlingen. Haal deze bibliotheekboeken nu in huis voor jarenlang gebruik.

Speciale selectie voor het onderwijs
Alle boeken , geschikt voor het basis- en voortgezet onderwijs vindt u overzichtelijk bij elkaar. Allemaal voorzien van een onafhankelijke recensie.

Onderwijsrecensies
Dit is een actueel overzicht met boeken die geschikt zijn voor het basisonderwijs en/of voortgezet onderwijs, zowel fictie als non-fictie. Alle boeken uit deze advieslijst kunt u direct bestellen. In deze aanbieding zitten ook altijd een aantal boeken die niet direct leverbaar zijn, maar een levertijd van 4-6 weken hebben. Dit staat er duidelijk bij vermeld.

Eenvoudig boeken selecteren
Binnen het aanbod zoekt u gemakkelijk naar boeken. Met filters selecteert u eenvoudig op bijvoorbeeld niveau, onderwerp, genre boeksoorten van de Bibliotheek op school of thema.

Advies bij elk boek
Bij elk boek vindt u een advies over leeftijd en leesniveau. Handig als u voor bepaalde leerlingen of leesbegeleiding geschikte boeken zoekt.

De voordelen:
- Gratis verzending binnen Nederland
- Standaard 5% korting voor scholen
- 1 jaar garantie op de (ingebonden) boeken
- Gemakkelijk zoeken op niveau, categorie en thema
- Advieslijsten en recensies  
- Boeken bestellen en binnen een week in huis 

Voor boeken geldt een BTW tarief van 6%

Boeken op school, voor lagere school, middelbare school en mediatheek. Boeken bestellen gaat online heel gemakkelijk. De duurzame bibliotheek boeken gaan lang mee.


Stuur mij per mail een bevestiging op het volgende adres:

de Bibliotheek op school

Boekenopschool.nl werkt nauw samen met de Bibliotheek op school. Dit is een landelijke strategische aanpak voor structurele samenwerking tussen bibliotheken en onderwijs. Lees verder

Eenvoudig boeken selecteren

Op Boekenopschool.nl kunt u geschikte boeken vinden voor allerlei onderwijsniveaus.  Als uitgangspunt adviseren wij het zoeken op  onderwijsniveau, variërend van de onderbouw van het basisonderwijs tot en met de bovenbouw van havo en vwo. Lees verder

boekenopschool

Bestellen

Om te kunnen bestellen op Boekenopschool.nl heeft u een AIDA-account nodig. AIDA is het bestelsysteem van NBD Biblion. Lees verder

boekenopschool

Uitleg begrippen, filters en zoekmogelijkheden

Heeft u vragen over bepaalde terminologie op Boekenopschool? Bekijk de uitlegpagina

boekenopschool